Contactează-ne: +(373) 797-959-09 sau +(373) 607-668-99                                                                                                    

Curatenie dupa constructor

Curatenie dupa constructor/reparatie

Dupa efectuarea reparatiei atit a celei cosmetic, cit si a celei capitale, in incaperi ramine o cantitate mare de praf de constructii, moloz, care nu permite sa apreciati calitatea lucrarilor. In plus, curatenia dupa constructor este una dintre cele mai grele si complexe lucrari, deoarece praful dupa constructor este foarte dificil de eliminate.

In cazul in care aveti nevoie de curatenie profesionala, rapida si de inalta calitate dupa constructor, cea mai buna solutie este Nestic-Grup, iar personalul nostru va lua asupra sa indeplinirea tuturor lucrarilor necesare.

Curatenia dupa constructor incepe cu eliminarea tuturor resturilor de gunoi lasate in incaperi, precum si a inlaturarea prafului de pe toate suprafetele. Evacuarea gunoiului- este un process complex, deoarece inlaturarea incorecta poate duce la consecinte periculoase.

Angajatii Nestic-Grup au autorizatiile necesare pentru eliminarea rapida, astfel incit, nu trebuie sa va preocupati dumneavoastra de asta.

Dupa inlaturarea gunoiului, incepe curatenia propriu-zisa. In procesul de curatanie, sunt  curatate minutios toate suprafetele: pereti, pardoseli, tavan, geamuri, mobilier, lustre. Rezultatul curatenie – incapere absolut curata, in care nimic nu aminteste de lucrarile de renovare effectuate.

Pentru improspatarea incaperii recent renovate si pentru ai conferi un aspect cu adevarat proaspat, utilizati serviciile Nestic-Grup de curatenie dupa constructor.

Curatenia dupa constructor – este una dintre activitatile prioritare ale companiei noastre, care se realizeaza cu cea mai mare grija.

Toate etapele de curatenie sunt efectuate cu ajutorul echipamentelor specializate si a solutiilor profesionale de curatenie. In plus, personalul companiei noastre sunt persoane calificate, care ne permit sa garantam calitatea serviciilor noastre.

Toate lucrarile sunt se desfasoara in timp scurt, si intr-un momemet convenabil pentru client. Adresindu-va la Nestic-Grup veti obtine servicii calitative la pret accesibil.

Compania de curatenie Nestic-Grup – este partenerul dumneavostra de incredere in problemele legate de curatenie si ordine..

Top