Contactează-ne: +(373) 797-959-09 sau +(373) 607-668-99                                                                                                    

Curatarea chimica

Mobila  este baza prin care se creaza in incaperi  comfortul, linistea si armonia. Nu e lipsit de mobilier nici oficiile, ea este chiar necesara, deoarece ofera vizitatorilor un loc de asteptare, iar angajatilor un loc de relaxare si restabilire a puterilor , iar pentru parteneri de afaceri  - un loc pentru a efectua o conversatie confidentiala intr-o atmosfera relaxanta. Cu toate acestea , in timp are loc murdarirea suprafetei canapelelor, si mai ales a mochetei. Doar curatarea chimica permite mentinerea curateniei si redarea unui aspect respectabil incaperii, si chiar de a prelungi durata de exploatare a acestora.

La acest tip de serviciu este foarte important abordarea individuala, valoarea muncii depuse si tehnologia de curatare este aleasa in dependent de tipul tapitariei, gradul de murdarire a acesteia si posibilitatea utilizarii echipamentelor.

In mod individual, ca sa scapi de murdaria de pe margini, de pe pernutele de asezare, de petele ramase pe suprafete, este foarte dificil, sau chiar imposibil. Pe deplin sa efectuati aceste lucrari professional fara echipamentul special si fara solutiile de curatat nu se va primi.

Compania de curatenie profesionala Nestic-Grup este gata sa vina in ajutor in orice situatie, rapid si de a indeplini calitativ orice serviciu. De obicei, curatarea chimica atit acasa cit si in oficii include urmatoatele activitati:

Se determina materialul de tapitarie;

Se determina compatibilitatea solutiilor de curatare cu materialul de tapitarie;

Se examineaza petele, se determina tipul si originea acestora;

Se curate suprafetele cu aspiratorul de praf;

Inlaturarea petelor manual, pentru inceput se aplica un agent chimic pe pete, dupa care sub expunerea acestuia este indepartata pata, iar mai apoi este curatat toata tapitaria cu ajutorul masinii special;

Mobile este tratata cu solutii antistatice, care previne depunerea prafului si a murdariei pet imp indelungat. Dupa curatarea chimica, mobile/mocheta trebuie sa se usuce (1-3 ore, de obicei este suficient).

Curatarea mobilierului din piele necesita folosirea doar solutiilor speciale pentru ingrijirea suprafetelor din piele.

In urma efectuarii curatarii chimice, tapitaria dumneavoastra va ramine curate, va fi lipsita de mirosuri neplacute, isi va restabili culoarea  initiala si v ava bucura mult cu aspectul lor atractiv si culori stralucitoare.

Curatarea mochetei

Covoarele si mochetele impodobesc orice incapere, umplind-o cu comfort si caldura. Îngrijire regulată a acestor acoperiri se extinde în mod semnificativ asupra duratei de viață a acestora , eliminând în același timp din spațiile de locuit și  spațiile de birouri a prafului și murdărie.

Curățare chimică a covoarelor la domiciliu sau în afara acestuia – este un serviciu în creștere în fiecare an . Curățare în vid regulata cu un aspirator vă permite să eliminați doar praful  în mod eficient . În cazul în care murdăria penetrează materialul , există pete diferite origini , suprafata covorului este " călcata în picioare " , nu veti puteqa face fata problemelor de sinestatator . Este necesar să se ia în considerare suprafata covorului - aceasta afectează alegerea unei anumite solutii de curatat, utilizarea anumitor solutii de inlaturare a petelor.Curatarea chimica a mochetei si covoarelor este unul din cel mai dificil serviciu, care necesita utilizarea echipamentellor special si a solutiilor adecvate de curatare. Cu toate acestea doar astfel puteti curate covoarele, deoarece in mod normal aspiratorul inlatura doar 10-15% din murdarie.

Curatarea covoarelor poate fi indeplinita in mai multe feluri:

Uscata(cu pulbere);

Cu spuma;

Profunda.

Curatarea chimica uscata este realizata cu ajutorul unei pulbere care se aplică pe covor și determină dezvoltarea unei reacții chimice în contact cu murdaria, ce permite descompunerea acestuia. Interacțiunea rezultată a substanței este apoi îndepărtata cu un aspirator .

 

Avantajele acesti tip de curatare:

Nu este nevoie de a utiliza apa;

Nu necesita uscare;

Imediat dupa curatare covorul poate fi utilizat;

Curatarea cu spuma este produsă prin aplicarea spumei , eliminând murdăria dificilă de pe covor .

Dupa care suprafata este curatat bine folosind o masina profesionala.

Curatarea profunda – este o acțiune responsabilă, care necesită o selecție atentă a tehnologiei, verificarea compatibilitatii detergenților și solutiilor de îndepărtare a petelor cu suprafata  covorului. Soluția de curățare este distribuită uniform pe întreaga suprafață a covorului – cu  o mașină speciala cu  disc. Cu ajutorul acestei masini se efectueaza un impact mecanic suficient de puternic, permițând chiar și îndepărta murdăriei adânc înrădăcinate. Dupa curatare suprafa trebuie sa se usuce 4-6 ore. Numai dupa aceea puteti merge pe ea. Adresindu-va la noi veti scapa pe mult timp de grija prafului, murdarie, veti readuce suprafetelor aspectul initial, mai pufos, culorile mai stralucitoare si va va umple casa  de caldura si prospetime.

Top