Contactează-ne: +(373) 797-959-09 sau +(373) 607-668-99                                                                                                    

Curatenie in oficii si spatii comerciale

Ordinea si curatenia in oficii sau in spatiile comerciale - este unul dintre cele mai importante componente ale unui lucru confortabil și productiv.

Aspectul și starea sanitară a biroului afectează sănătatea și starea de spirit a angajaților, creează un aviz pozitiv clienților și partenerilor companiei dumneavoastră. Anume de aceasta este atit de importanta curatarea corecta si la timp a biroului.

In conditiile moderne este mult mai profitabil si eficient sa comandati aceste servicii de la organizatii specializate, dar nu de a efectua curatenia cu propriile puteri.

Avantajele curateniei profesionale a oficiilor de la «Nestic-grup»:

nu aveti grija angajarii personalului de serviciu si organizarii muncii acestora, scapati de grija achizitionarii echimanetului, solutiilor de curatat,consumabililor; specialistii nostri vor efectua toate tipurile de lucrari, de la curatenie de intretinere zi de zi pina la lucrari de curatenie specifice (curatarea pardoselilor cu aparate speciale, indepartarea petelor de pe toate suprafetele, etc.), dupa graficul convenabil dumneavoastra.

 

Curatarea oficiilor este efectuata de catre personalul cu o inalta calificare, folosind echipamente profesionale, tinind cont de toate suprafetele moderne, si cu o atentie deosebita fata de elementele din interier, mobilier si echipamentele de birou;

preturi rezonabile pentru curatenia oficiilor si spatiilor comerciale, reduceri, conditii avantajoase de cooperare.

Top