Contactează-ne: +(373) 797-959-09 sau +(373) 607-668-99                                                                                                    

Curatenie generala

La fiecare citeva luni trebuie sa se efectueze curatenia generala a locuintei, si aceasta nu raspunde doar la intrebarea unui climat sanatos, dar si la durta de exploatare a mobilei, pardoselii. Curatenia generala include in sine: curatarea completa a spatiilor, spalarea tuturor suprafetelor, geamurilor, scoaterea petelor, dezinfectarea, spalarea pardoselii.

 

 

 

 

 

 Curatenia generala nu se paote face fara aspiratoare profesionale, masini rotative de spalat pardoseala, solutii profesionale de curat. Mobila din piele, paturile din matase, covoarele scumpe, pardoseala din mramura- toate acestea trebuie incredintate profesionalilor. Anume curatenia generala a locuintelor, aduce la intinerirea interierului si de a indeparta timpul pentru reparatie.

 

 

 

 

 


Noi vom risipi stereotipurile ca curatenia generala ocupa o multime de timp, nervi si energie. Devizul nostru – serviciu rapid si de calitate. Aceasta o remarca si clientii care lasa un feedback pozitiv despre munca noastra.

De obicei, curatenia generala a locuintei costa scump, dar compania Nestic-grup nu lucreaza cu intermediari, ceea ce permite sa pastram preturi rezonabile. Clientilor permanenti li se ofera un sistem de reduceri, daca comandati curatenia generala permanent la noi, aceasta va fi mai ieftina, decit servicil o singura data.

Top